Pohřeb s uložením do hrobu nebo hrobky

Jedná se o klasický pohřeb a to buď církevní nebo civilní s uložením do rodinného hrobu nebo hrobky. Hudbu a podklady pro řečníka, faráře či květiny si vybírá objednavatel.

33700 Kč s DPHvybrat

Pohřeb s obřadem

Tato varianta je smutečním obřadem církevním nebo civilním buď v kostele nebo kapli. Po obřadu je odvezen zemřelý do krematoria ke zpopelnění. Hudbu a podklady pro řečníka, faráře či květiny si vybírá objednavatel.

23300 Kč s DPHvybrat

Pohřeb bez obřadu

Je to varianta bez rozloučení pouze zpopelnění či uložení do hrobu, hrobky bez účasti rodiny popř. veřejnosti. Na žádost objednavatele lze domluvit předem stanovený den a hodinu kdy má proběhnout žeh.

18000 Kč s DPHvybrat

Pohřeb z domu smutku

Rozloučení lze uskutečnit z domu zesnulého, popřípadě místa ke kterému měl dotyčný výjimečný citový vztah.(zahrada, louka ,sad, dům atd.) Jedná se o pohřeb a to buď církevní nebo civilní i s možností žehu nebo uložením do rodinného hrobu nebo hrobky(po obřadu). Výběr hodiny obřadu není limitován v případě řečníka z rodiny časem. Hudbu a podklady pro řečníka, faráře či květiny si vybírá objednavatel popř. scénář obřadu.

35000 Kč s DPHvybrat